De lekkerste wraps snel op tafel! Ook u kan het!

Wraps en kookboeken

Er zijn diverse kookboeken over wraps verschenen. Hierin worden recepten beschreven over het bereiden van wraps en de vullingen. Kookboeken over Wraps zijn: Wraps van J. Shapter, Verrassende wraps, United wraps, Wraps van N. de Zwaan, Wraps, crêpes, etc. 

Wraps
De recepten in dit kookboekje zijn geschreven voor Jennie Shapter.  Deze recepten zijn geïnspireerd op smaken uit Europa, het Midden- en Verre Oosten. Er  komen dan ook veel bijzondere ingrediënten in dit boekje voor. Er staan vrij exclusieve en uitgebreide ingrediëntenlijsten in dit kookboek. Voor het bereiden van de recepten uit dit boekje is  wel enige culinaire ervaring vereist. De recepten zijn uitvoerig beschreven en je kunt ze zelf aanpassen naar eigen smaak.

Verrassende wraps
In dit boekje van Isabel Brancq-Lepage, staan 30 originele recepten voor verrassende wraps, zoals wraps met tonijn en ratatouille of garnalen en grapefruit. Dit boekje is ideaal voor de echte wrapliefhebber. Het is een overzichtelijk boekje met originele recepten. Bij elk recept staan duidelijke foto´s, een uitleg, en tips.

United wraps
In dit kookboek staan wraprecepten van Ep Meijer, afkomstig uit de hele wereld. In dit boekje staan zowel de recepten om de wraps mee te maken, alsmede een grote sortering voorbeelden om ze mee te vullen. Er staan recepten in voor het vullen van koude, warme, pittige of zoete wraps. Bij de recepten staat een duidelijke ingrediëntenlijst. Bij elk recept staat een foto.

Wraps
In dit kookboekje, geschreven door N. de Zwaan,  staan simpele en snelle recepten beschreven voor het maken van diverse soorten wraps,  van oriëntaalse wraps naar westerse versies,  en van taco´s naar burrito´s.

Wraps, crêpes, etc.
Dit kookboekje van Jenni Fleetwood bevat veel recepten voor snacks en complete maaltijden, waaronder veel wraprecepten. In dit kookboek wordt duidelijk, stap-voor-stap, uitgelegd hoe het recept bereidt moet worden. Ook wordt er uitgelegd hoe de wraps gevouwen moeten worden. Bij de recepten staan foto´s.

Wraps en websites
Op veel receptenwebsites staan meerdere recepten voor het bereiden van wraps en vullingen. Bij veel recepten staat een duidelijke ingrediëntenlijst en staat per stap beschreven hoe het bereid moet worden. Ook staan er vaak foto´s bij.

© 2010. All Rights Reserved. Cookies enabled.